Екип

Николина Чакърдъкова

Един от основните двигатели във Фолклор ТВ е народната певица Николина Чакърдъкова. Нейният непрекъснат стремеж и усет към красивото са незаменими в създаването на програмата на телевизията както звуково, така и визуално.

„Аз искам да изградя дом на фолклорната музика. Дом, в който всеки талантлив изпълнител да намери своето малко кътче. Искам да има такъв дом – да пази, съхранява и популяризира най-доброто от българския фолклор“

Н. Чакърдъкова

Официален сайт | Лично съобщениеБорислав Геронтиев Изпълнителен директор

Завършил българска филология в СУ „Климент Охридски”. В продължение на 12 години е зам. главен и главен редактор на вестник „Пулс”. През 1990-а става директор на програма „Христо Ботев” в БНР, бил е програмен директор и генерален директор в БНТ. От 2009-а година е изпълнителен директор във Фолклор ТВ и внася ключови програмни промени, с които телевизията заблестява още по-силно.

Лично съобщение

Васил Циров Изпълнителен директор

Завършил „Прогнозиране и планиране” в института „Карл Маркс“ (днес УНСС), преминал през банковото дело и частния бизнес. През 2000г. заедно с Николина Чакърдъкова създават Школа за популярни песни и танци „Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл”. Създават можество спектакли, а през 2006г. оформя идеята за Фолклор ТВ.

Лично съобщение

 

Мария Цирова Автор и водещ на „Между нас казано“, сценарист

Завършила „Журналистика и масмедии” в УНСС. Десет години танцува в Неврокопски танцов ансамбъл. Водещ на предаването „Между нас казано”. Автор на документални филми, които имате възможността да гледате в ефира на Фолклор ТВ.

Лично съобщение

Любка Борисова Режисьор

Дълги години работи като продуцент и режисьор в РТВЦ Благоевград.
От 2008г. е част от голямото семейство на Фолклор ТВ. Режисирала е над 500 клипа в ефира на Фолклор ТВ, както и множество предавания, филми и рубрики.

Лично съобщение

 

Тихомира Георгиева – Михова Монтажист

Един от основните монтажисти във Фолклор ТВ. Специалист в предаванията, рубриките в ефира на телевизията.

Лично съобщение

Ахмед Ибрахим Джунин Оператор

Завършил „Операторско майсторство” в ЮЗУ „Неофит Рилски” Благоевград.
Най – новото попълнение в екипа на Фолклор ТВ

Лично съобщение

Станислава Пенчева Музикален редактор

Станислава е в семейството на Фолклор ТВ от ноември 2012г.
Тя е човекът, който има задачата да подреди по най-хубавия начин всичко, което са направили колегите й преди това и да го представи на вас - нашите зрители.
Ако имате коментари или желания относно песни, свържете се директно с нея.

Лично съобщение

Любка Цирова

Завършва „Бизнес администрация“ и „Икономика“ в Американския университет в Благоевград. През 2006 дейно участва в създаването на Фолклор ТВ. Преминала е през всички звена и отдели на телевизията тя е истински професионалист по оперативната дейност.

Лично съобщение

Това е малка част от екипа, който всекидневно създава и се старае да ви достави една перфектна и уникална фолклорна програма, програмата на Фолклор ТВ.

Артисти на Фолклор ТВ

+ вижте още

Избираш ти!

+ вижте още

Нещо ново


+ вижте още

За връзка с нас

Направено © 2013